14 Şubat 2009 Cumartesi

İzmitten haberler ve blog ödüllerim

İzmitteyim sevgili arkadaşlarım. Aslında bunu çok önceden yazmam gerekiyordu ama inanın fırsat bulamadım. Geçtiğimiz pazartesi gecesi izmitteydik. Teyzemler de buradaydı. Onları da gitmeden gördüğüm için ayrıca mutluydum. Sonra koşturmacamız başladı. Zaman kısıtlı olunca herşey birbirine gidiyor inanın. Eşimin de bir müddettir midesinde rahatsızlık vardı gelmişken onu da göstermek istedik malum hastanelerde bir sürü tahliller falan. Tempo bayağı yoğundu. Bu arada görülmek istenen yerler, yenmeyi beklenen yemekler ve hasret giderilecek arkadaşlar da vardı. Hala yapmak istediğim çok şey var ama pazartesi dönüyoruz malesef. Şimdiden üzülmeye başladık. Burada olmak çok güzel.
Blogumu da ihmal ediyorum bu arada biliyorum ve arkadaşlarımı da ama onlar beni anlarlar biliyorum. Burdan döndüğümüzde son sürat sizlere herşeyi anlatacağım ve paylaşacağım seve seve. Güzel geçti tatilimiz. Bir de izmitte havalar yağışlı olmasaydı daha iyi olacaktı ama. Napalım artık.

Ben uzaktayken bilgisayarıma bir sürü gelişme olmuş arkadaşlarımın bloglarında da. Bir de baktım benim için harika ödüller gelmiş. Bütün samimiyetimle söylüyorum inanın çok sevindim. Bazen bazı şeyler oyun gibi gelişiyor olsa da bu ödüller sanki benim için gerçek gibiler. Yani öyle cevaplanan sorulardan ya da mimlerden daha farklılar. O yüzden gerçekten çok mutlu oluyorum. Kocaman gülümsüyorum.

Ayrıca belirtemeden edemeyeceğim bu resmi çok da sevdim. Sanırım mor olmasının da etkisi büyük. Sevgili arkadaşlarım Flame, Serrose, Elif, Fullhouse çoook teşekkür ediyorum öpüyorum mucks mucks..
Ben de bana gelen ödülleri yerlerine ulaştırmak istiyorum hazır yazabiliyorken:):)
Önce bana ödülü gönderen blog arkadaşlarımın linkini vermem gerekiyormuş onu yukarıda yaptım sanırım..
Sonra ödülün vereceğim arkadaşlarımın linkini vererek yazmak..
Bu tabi oldukça zor çünkü çok fazla sevdiğim arkadaşım var. Ayrım yapmak istemiyorum aslında ama sanırım zorunlu bir durum bu. Lütfen yazmadığım arkadaşlarım kırılmasınlar ben çook seviyorum onları da..Bir de böyle hani bana gönderenlere gönderiyormuş gibi olmasın diye başka blogları yazmaya çalıştım. Ama bana ödül yollayan arkadaşlarım siz benim için çook özelsiniz gerçekten:)
Şimdi bir de haber vermem gerekiyor sanırım.. Elimden geldiğince çabuk haber vereceğim. Şimdiden başladım bilee..Herkese memleketimden sevgileeerr...

11 yorum:

  1. Merhaba Tuba,az önce bloğundaaydım bende kaç gündür yoksun merak etmiştim:))Türkiyede olmana,hasret gidermene sevindim,hayırlısıyla dönünde yine gelirsiniz sağlık olsun...Dönünce ayrıntıları fotolu olarak isteriz:))Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. cok tesekkur ederim tugba, cok mutlu ettin beni... listende olmak gercekten onur verici... uzaklardan sevgiler gonderiyorum..

    YanıtlaSil
  3. Canim benim aldim odulumu, ben yazmistim ama senin linkini de hemen ekliyorum :)) Sana kocaman opcuklerimi gonderiyorum :) Tadini cikart tatilin :)

    YanıtlaSil
  4. Canım hava geçen hafta çok güzeldi ama şanssızlık işte bu hafta da hep yağmur hep yağmur :(

    Yarın Pazar bugün arıcam seni bir program yapalım ha ne dersin :)

    YanıtlaSil
  5. Tuğbacım gerçekten çok teşekkür ederim .
    Ben bu konuda son noktayı koymuştum sanırım , şimdi ben kuralları bozan , oyun bozan mı oldum ama hepimize dedim :)) sevgiler ...

    YanıtlaSil
  6. Banucum;
    merak etmişsin beni.merak edilmek güzel insan sevildiğini anlıyor.teşekkür ederim sana.türkiyede olmak güzel ama zaman hemen geçiyor dönüş vakti geldi de çattı bile işte..dönünce fotolar emrinize amade artık:)öptüm kocaman

    Salıncakta iki kişi;
    mutlu olmana sevindim.böyle olunca ben de çok mutlu oluyorum zaten.senin blogu gözlemeyi çok seviyorum.bende sevgiler yolluyorum.yeniden görüşmek dileğiyle.:)

    Moonishcim;
    canım.ödülünü gördün demek ne güzel. sevindim.ben de seni kocaman öpüyorum canım.sevgiler

    Alevcim;
    görüşemedik evet ya havalar da berbat valla.pazartesi sabah dönüyoruz zaten.haberleşelim canım bugün.öpüyorum..

    Özicim;
    sen kuralları bozan değilsin canım asla:)ben öylesine söyledim onu..aslında en güzelini sen yapmışsın inan ki..öpüyorum kocaman seni.görüşmek üzere yeniden.sevgilerrr

    YanıtlaSil
  7. Tuğba' cığım bana bu ödülü layık gördüğün için çok teşekkür ederim sana. Ne mutlu bana...Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  8. Blog ödüllerinden dolayı tebrikler Tuğba,vereceğim adresi diğeri ile değiştirirsen sevinirim,güzel paylaşımlar diliyorum.

    http://aylinzeynepunlu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Tugbaciiiim...benim icin de memleketime, anneme, babama tüüüüm sevdiklerime IZMIT´e coook selamlar, sevgiler...


    zehra

    YanıtlaSil
  10. Biz görüştükk..yine 1 kere ne yazıkki..işten güçten fırsat olursa diye bi şarkı varya o tam bize göre mi ne:)öğle tatili olayı olmayan arkadaşın oldugum için böle tubili yaa:)napalım bunada şükür dimi:)elimden geldiğince mamalar yaptım tubiliye...fotografladıkta:)melduş tombiğide kırmızı paltosu ve kokoş rujuyla aramızdaydı..sanat eseri taşımız ve muhteşem pozları bekliyorum kuzum..

    YanıtlaSil
  11. Handecim;
    yine istanbula gelemedim sana da haber veremedim..ödül için de mutlu olmana sevindim canım.öpüyorum kocaman seni. sevgiler

    Sevgili Aylin;
    adresini ekledim canım.kutlaman için de teşekkürler ödül almak sanal da olsa güzel valla benim için. seviyorum böyle şeyleri:)görüşmek üzere canım.

    Sevgili Zehra;
    senin için ben memleketin her köşesine sevdiklerine selamlarını gönderdim eminim ki almışlardır.Memleket gibisi yok bunu bir kez daha anladım.Çok özleniyor çook. daha ilk günde ağzıma geldi dayandı bile baksana özlemek kelimesi.öptüm kocaman.sevgiler

    Pınarcııımm;
    cicim.evet yine bir defa görüşebildik ama çok güzeldi.seni çook özlüyorum biliyorsun.tabi böyle çook özleyince de bir kere görmek yetmiyor.ama buna da şükür diyorum.yine vizem 1 aylık zaten uzatamazsak yakın zamanda görüşüciiz demektir.o akşam çok güzel mamalar yapmışsın bize çeşnili kabartma tozundan da aldım gelirken:)evinizi de ayrıyetten pek beğendim valla güle güle oturun zahmetli oldu ama süper oldu valla.geldiğimizde künefe yiyelim bu sefer.konuşacaklar da bitmiyor daha ne çook şey var oysa.artık yine netten haberleşiriz şekercim.burada oyalanmam için fikirlerini desteğini bekliyorum canım.öpüyorum kocaman.mutlu kal..seni seviyorum:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)