28 Temmuz 2010 Çarşamba

Düğün Fotoğrafları

Geldiğimden beri arkadaşım Fulya'nın düğününde çektiğim fotoğraflarını ekleyeceğim bloğuma. Eee tabi profesyonel olmadığım için öyle kendi çapımda çekmeye çalıştım. Zaten tuttukları özel bir fotoğrafçı vardı ben de kendime hatıra amaçlı çekmiş oldum hem de ikinci düğün fotoğrafları denemem olmuş oldu. İlkini de yazmıştım sanırım.Düğün İzmitte Kentsa Sosyal Tesislerinde oldu. Yani bizim evlendiğimiz yerde. Ben çok beğeniyorum orayı. Yeniden evlensem yine orda yapmak isterim düğünümü. Organizasyon da pek güzel olmuştu bence. Örtüler, renk seçimi, çiçekler, orkestra güzeldi. Unutulmaz bir gece yaşadık. Ben bir ara nerdeyse hoşgeldiniz diye kalkıp misafirleri öpecektim..Bizim düğünde hissettim sanki o an kendimi. Ahh dedim o günlere dönebilsek de yeniden yaşasak. İnsan o zaman telaştan anlamıyor ki bir şey hemencecik oldu bitti sanki..

O zaman şimdi ben yazmayı bırakayım da size çektiğim fotoğrafları göstereyim fotoshopsuz halleriyle. Aslında daha güzel olurdu ps ile oynasaydım biraz ama ne yazıkki şu anda programı bu laptopta kullanamıyorum. Belki bir ara yeniden düzenlediğimde sizin için burada yayınlarım değişmiş hallerini de..

Bu fotoğrafta daha kuaförde oyalanırken görüyorsunuz bizi..Benim saçlar da upuzun. Ayy nasıl da kıydım kestirdim diye düşünmeden edemiyorum şimdi. Oysa epey zorlanmıştım uzatırken. Şimdi yine uzatmaya başlasam mı diye düşünmüyor değilim arada :)


Bu da gelin hanımın kına gecesinden kalma, benim çok beğendiğim çiçekli kınası.








Ve işte benim en çok sevdiğim fotoğraf geliyor..


Buradan da yine arkadaşlarıma bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Her gün daha çok sevin birbirinizi ve gülümseyişleriniz hiç bitmesin..

3 yorum:

  1. güzel bir gelin, mutlu kareler :)) mutlulukları daim olsun

    YanıtlaSil
  2. fotoğraflara baktım sonra yazını okudum ve fotoğrafları gayette güzel buldum çok ciddiyim

    fulya'ya bir ömür mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  3. şekerim mutluluklar dilerim yeni çifte.. fotolarda çok güzel.. eline sağlık.. muck.. algeria'ya sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)