18 Haziran 2008 Çarşamba

Galatasaraylılaştıramadıklarımızdan mısınız?

Biliyorum biraz uzun ve karmaşık bir başlık oldu bu sefer ama içimden öyle geldi valla. Annemle konuştum msn de uzunca bir süre. Az evvel kapattık. Ben de düşünüyordum ne yazsam acaba bugün diye. Aslında aklımda o kadar çok şey var ki seç beğen al yani. Sonra resimlere bakarken dedim tamam yazıyorum.

Ben öyle futbol dan falan pek anlamazdım. Pek de sarmazdı açıkçası. Eşim pek seviyor tabiki haliyle. Tam bir maç delisi aynı zaman da da fanatik Galatasaraylı. Bizim ailede galatasaraylı bol maşallah arkadaşlarımda da öyle. Severdim ben de allah için yani galatasarayı. Balayında ilk olarak birlikte maç izlemiştik. Balayımızı Papillon Ayscha da geçirmiştik. Pek de memnun kaldık açıkçası. Süper güzel bir tesis ve hizmet. O zaman Galatasarayın maçı vardı ama ne maçı olduğunu hatırlamıyorum. İlk o zaman birlikte izlemiştik. Hatta kendi kendime balayında maç izleyen ilk çiftiz herhalde diye gülmüştüm. Meğer kocam baya bir fanatikmiş. Ben de onun sayesinde şimdi maç delisi oldum. Galatasaraylı olmakla kalmadım bir de takımımı sahiplenir ve de sever oldum. Üstelik takımda kimler var, hakemler kimler, hangisi iyi, hangisi kötü falan onları bile öğrendim artık. İlk izlediğimizde çok komik bir soru sormuştum hala hatırlar güleriz. Maçta duraklamalara gelinmişti. Spiker duraklamalar başladı falan demişti sanırım. Ben bekliyorum bekliyorum kimsenin durakladığı yok herkes faal bir halde oynamaya devam ediyor. Tabi eşime sordum dayanamadım: "yiğiiiittt bunlar neden duraklamıyorlaaaarr?" Tabi sonrasını anlatmama lüzum yok kahkahalar atarak gülmüştü bana. Eee tabi şimdi ben bile kocaman gülüyorum kendime. Ne kadar da safmışım..Ama en azından şimdi gülmek için bir sebebimiz daha var. Ve artık ben de fanatik galatasaraylıyım. Daha on fırın ekmek yemem lazım tabi ama. Şimdilerde film izlemek yerine galatasarayın şampiyonluk cdlerini bile izliyorum. Önce pek istemedim sıkılırım diye izlemek ama bir de baktık ağlıyorum izlerken. Hatta ikimiz formalarımızı giyip dolaşıyoruz burda pek sevimli oluyor. Geçenlerde ilk Milli maç olduğu zaman ikimiz de formalarımızı giyip izledik maçı. Pek uğurlu gelmedi sanırım ama olsun. Gelirken türkiyeden annem yiğite yeni şampiyonluk formalarından almıştı türk bayraklı falan böyle pek şık. Milli maç diye giydik hemen üstümüze. İşte o günden çekilmiş bir fotoğraf da bu. Ben takımımı pek seviyorum. Kaleciye biraz gıcığım ama neyse. Kendime şöyle yeni çıkan galatasaray bluzlarından falan da almak istiyorum Galatasaray Store dan. Bebişler için bile öyle güzel şeyler vardı ki son baktığımda miniş miniş külotlar, mama önlükleri, şort bluz takımlar..Süperdi süper..Galatasaraylı olmaya alıştım. Benimsedim. Çok arka arkaya maç izlemeyi hala pek sevmesem de yine de izlerken zevk alıyorum artık maçları. Mesela şu ofsaytı bile anladım ya helal olsun bana diyorum başka bir şey demiyorum. Bilmeyenler için ufak bir örnek. Düşünün ki en sevdiğiniz mağazaya gidiyorsunuz. Çok güzel ciciler alıyorsunuz kendinize. Kasaya doğru tam hamle yapmışken başkası gelip alıyor sizin yeri. İşte bu kadar. Futbol da buna ofsayt diyorlar hanımlar. Çok da matah birşey değil hani ama bilmekte fayda var eşleri fanatik olan hanımlar için.


Bütün Galatasaraylılara sevgiler. Herkes bir gün Galatasaraylı olmanın değişilmez mutluluğunu yaşayacak..Heehee:):)


GERÇEKLERİİİİ TARİİH YAZAR TARİHİ DE GALATASARAAAAYYYYYYY....

13 yorum:

  1. heyooo bizde kari-koca galatasarayliyiz..
    Ben Galatasaray'in daha iyi oynadigi bol kupalar kaldirdigi zamanlar epey fanatiktim. bu sene birakiyorum ben bu takimi dedirtti bana ama son dakikada sampiyon olduk birakmadim bende :) basarisizliga yokum valla ozellikle de Fenerbahceye yenilmesine uyuz oluyorum!!

    YanıtlaSil
  2. Oo aynen GS'in kupalar aldigi donem hicbir macini kacirmazdim;hatta alisamiyen'de bissuru maca da gittim.Ama bu sene cok kızgınken son dakikada beni mutlu ettiler :) Tugbacim;ofsayti da cok tatli anlatmissin,bayildim :)

    YanıtlaSil
  3. Ofsaytı ne de güzel anlatmışsın, tam kadınca :p

    Bende tam tersi fanatik Fenerbehçeliyim, stadda maç izlemediysen tavsiye ederim, acayip bir keyif :)

    Söylemeden duramayacağım Fenerium'lar çok daha güzel :)))

    YanıtlaSil
  4. Serpilcim yaşasıııınnn ne güzel biz de galatasaraylıyız siz de çocuk gibi sevindim bak şimdi:) bazen ben de çok kızıyorum ama napalım hemen de sevindirmeyi ve kızgınlıkları unutturmayı başarıyorlar valla.Fenere yenilmeye ben de dayanamıyorum inan ki..

    Begümcüm;
    Ben çook eskiden bir kere maça gitmiştim sanırım o da kocaelispor maçıydı.Başka da hiç gitmedim ama şöyle kocacımla galatasaray maçına gitmeyi çok istiyorum.Ofsayt olayına da takıktım ben nihayet anladım.Beğendiğine sevindim canım..

    Alevcim;
    Sen de beğenmişsin ofsayt anlatışımı ne güzel.Fenerbahçeli olsan da olur canım bir sürü arkadaşım oldu fenerbahçeli.Hiç de öyle erkeklerin yaptığı gibi maç kavgasına tutuşmadık.Stadda maç izlemeyi çok istiyorum yalnız uzakta olduğumuz için geldiğimiz zamanlar hiç maç zamanlarına denk gelemiyor.İnşallah bir ara yakalayacağız maç günlerini.Bu arada fenerbahçenin yeni marşını çok beğendim ben kıraç söylüyor ya acayip güzel olmuş yani hakkını vermek gerek:)

    YanıtlaSil
  5. FISTIK, BEN SENİN OFSAYT YORUMUNU PEK ANLAMADIM AMA YİNE DE İLGİLENMİŞSİN YA EPEYCE, O DA BİŞEY.AMA BEŞİKTAŞ'IMIZA LAF ETTİRTMEM ONA GÖRE.İLERDE BEŞİKTAŞ'TAN FALAN BAHSEDERSEN DİKKATLİ OL.BİLİYORSUN CAN MÜMÜN DE BEŞİKTAŞLI.

    YanıtlaSil
  6. evet o benimmm :)
    "Galatasaraylılaştıramadıklarımızdan mısınız?" başılıgına ben uyuyorum:)
    malesef donemem fbliyim anacım:)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba zarpandit gokhce;
    Yorumun için teşekkürler. Sanırım blogumla yeni tanıştın.Yazmış olman ne güzel.Çok da tatlı yazmışsın:)Canım galatasaraylıyım ama fb ye de düşman değilim sonuçta.Bağrımıza basarız icabında heehe:)Napalım.Seninle tanışmak güzel arkadaşım..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Babacım;
    Beşiktaşa laf edermiyim hiç.Aaa aşkolsun.Ailemizde beşiktaşlı da çok biliyorsun.Mümü can ı da unutmadım tabiki.Yakında bjk ile de ilgili yazı yazarım.Öptüm kocaman sizi:)

    YanıtlaSil
  9. kedişimmmm, bayılıyorum sizin bu galatasaray muhabbetinize, sende fanatik oldun ya helal olsun yiğite walla ;)cimbomlu mümüler siziiii ;))

    ama ben beşiktaşlıyımmmmmmm, ona göre yamuk olmasın :DDDDDDDDDDDD

    YanıtlaSil
  10. Karıcığım!!

    Görüyorum ki bir çok arkadaş edinmişsin. Boş günlerini birşeylerle uğraşarak geçirmen çok güzel. Güzel yazılarının devamını diliyorum zevkle okuyabilmek için.
    Beşiktaş'a gelince kayınpederim, kardeşim ve babam, ayrıca senin en yakın arkadaşın Melda'da beşiktaşlı. Ben de bu nedenle beşiktaşı seviyorum.

    Fener için ne diyeyim ki, allah akıl fikir versin diyebilirim ancak. En iyisi şöyle izah edeyim:

    Cimbomlu, Beşiktaşlı ve Fenerli 3 arkadaş Arabistana gitmişler ve futbol üzerine muhabbet edip içki içerken basılmışlar. Hemen cezaları da kesilmiş tabi. 20'şer tane kırbaç vurulmasına karar verilmiş sırtlarına. Fakat bakmışlar ki bizimkiler çok sempatik birer tane de dilek hakkı verilmiş bunlara. Fenerli uyanık ya benim sırtıma yastık bağlayın demiş. Bağlamışlar hemen ama 2-3 kırbaçtan sonra yastık parçalanmış ve geri kalan kırbaçların tamamını sırtına yemiş zavallı.
    Sonra Beşiktaşlının sırası gelmiş. O da fenerlinin düştüğü durumu görünce dilek hakkı olarak iki yastık bağlansın benim sırtıma demiş, fakat bu iki yastık da 4-5 kırbaçtan sonra dağılınca geri kalan kırbaçları beşiktaşlı da sırtına yemiş.
    Bakmışlar cimbomlu üzgün üzgün sırasını bekliyo. Üzülmüşler haline, Galatasaray'ın son bir iki yıldır da avrupa'da eski günlerdeki başarılarını tekrarlayamadığını da düşününce biraz acımışlar cimbomluya ve iki dilek hakkı vermişler ve ne dilediğini sormuşlar.
    Cimbomlu kırbaç cezasının iki katına çıkartılmasını istemiş. Herkes şaşırmış tabi ama ısrar edince tamam demek zorunda kalmış araplar. İkinci dileğin nedir diye sormuşlar, cevap hiç gecikmemiş.
    Fenerliyi sırtıma bağlayın. Başkasının sırtından avrupaya gitmek neymiş anlasın.
    :) Öptüm fenerli dostları.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Meldacım böcüğüm canım ne de güzel yazmışsın yine..valla kocam sayesinde gaza geldim ben de. Bu arada mailini hala bekliyorum sabırsızlıkla valla.çok özledim seni çook.ne güzel yelken kulübünde oturduk ciğer yedik biraz içtik geldiğimde..offf süperdi valla.gelelim de bu sefer rakı balık yapalım cicim..

    YanıtlaSil
  12. Canım kocacım;
    bana yazdığını görmek ne güzel valla.pek şirin çok da şirin yazmışsın ki zaten sen kendin kocaman şirinsin.ben de beşiktaşı seviyorum mümücüm feneri pek sevmem ama bazı arkadaşlarım fenerli bu yüzden çok kızamıyorum onlara:)
    benim bir sürü yeni arkadaşım olduğu için çok seviniyorum.böyle uzaaak kıtalarda yalnız kalmak çok zormuş gerçekten.anlıyor insan yaşadıkça.şimdi göremesem de onları birbirimize bu blogdan yazmak gerçekten mutluluk verici.umarım hepsi benim için ne kadar kıymetli olduklarını biliyorlardır. bilmiyorlarsa da burdan söylemiş olayım onlara.
    bu arada fıkraya bayıldım aşkım.sen daha evvel anlatmıştın bunu bana.seni çoook seviyorum mümücüm süper mümücüm.şimdi sana kocaman el sallıyorum karşı masadan..

    YanıtlaSil
  13. Tuğba ben o mutluluğu ezelden beri yaşıyorum:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)