26 Haziran 2008 Perşembe

Kapılar


"Kapı fotoğrafı Fotografya Dergisi'nin Sitesinden alındı"...

Kapılar başka diyarlara yolculukların başlangıcını ya da dönüşleri anlatır bana göre. Büyülüdür kapılar.

"...Kapı vardır bilirsin ardında seni ne beklediğini çalarsan açılacağından korkarsın
Kapı vardır açılınca karşılaşacağın şeyi bilemez elin gitmez, çalmaktan korkarsın
Kapı vardır açmak için her an hazır beklersin çalınırda duymam diye korkarsın
Kapı vardır her zaman ardına kadar açıktır girip çıkanı bilememekten korkarsın
Kapı vardır kapandı mı bir daha asla açılmaz aslında bir tek o kapıdan korkmalısın..."

Bu sözcükleri yazan aynı fotoğraf sitesinde fotoğraflarımızı yayınladığımız bir fotoğrafsever. Beni çok etkiledi yazdıkları. Sizinle paylaşmak istedim. Adı Rhoda. Kendisi mi yazdı bilmiyorum ama satırlar çok güzel.

6 yorum:

  1. Tuğba'cım bu kapıyı hatırladın mı,tabii benzerini.nişandan sonra Şirince kasabasına gitmiştik.Köyde de vardı eski kapıdan.Görünce anımsadım.Hep beraberdik ne güzel.Ben de yakaladımmı böyle güzel şeyleri hep çekerim bilirsin.ÖPTÜM SENİ KOCAMAN ......

    YanıtlaSil
  2. Babacım valla orda bir sürü güzel kapı vardı ya ne güzel gezmiştik. En güzeli de meyva sabunlar almıştık hani onları çok sevmiştim.Bizim banyoda duruyor ya hani çamaşır makinasının üzerinde.O dükkan da çok güzeldi. İnşallah yeniden gideriz oraya. Bu sene diyorum izmire gidersek kavak yellerindeki urla nın merkezine gidelim.Yiğitlerin yazlığa gitcez ya. Ben orayı pek merak ediyorum.Senden almışım ben de huylarımı zaten güzel şeyler gördük mü dayanamıyoruz.Öptüm kocaman ben de seni..

    YanıtlaSil
  3. bende uzun zamandır böyle kapı fotoları çekip,aynı duvara asmak istiyorum."kapılar"...çok başka duygular uyandırıyor bende,bir tanesi umut mesela:)

    YanıtlaSil
  4. Güldemcim;
    İnan benim de sürekli fotoğraf çekesim var nerdeyse artık makinamla yatıcam. Ama burda pek kapı çekemedim. Üzülüyorum valla. Burdaki güzel kapılarda hep jandarmalar falan var çektirmiyorlar resim bazı binalar da korumalı falan gidip de bişey denmiyor.Bakalım umarım bulurum çekebilecek kapılar.

    YanıtlaSil
  5. Ozellikle Ayvalik-Altinoluk taraflarinda cok guzel kapilar vardir..Eski rum evleri hepsinin uzerinde de evlerin yapildigi yillar yazilmis..Her buldugumun onunde resmim vardi..dijital degil ne yazik ki, paylasamiyorum..

    YanıtlaSil
  6. neler kaldi o kapinin ardinda acaba?
    bende profosyonel makine istiyorum cok ozeniyorum boyle fotograflara.

    Yorumun icin tesekkur ederim.bende blogspota tasindim zira blogcu surekli hata veriyordu

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)