6 Şubat 2010 Cumartesi

Nihayete erdik

Uzun zamandır heyecanla yeniden başlamasını beklediğimiz malum dizi Lost başladı. Dün gece önce son bölümü yeniden izledik hatırlamak amaçlı sonrada yeni bölümü izledik. Yine her zamanki gibi özür dileyerek söylüyorum ohaa demekten alıkoyamadık kendimizi. Adamlar yapmış. Bana kabak tadı vermeyen ilk dizi bu sanırım. O yüzden o kadar çok korkuyorum ki saçmalamalarından ve finalin abzürt bir şekilde oluşturulmuş olmasından. Yine kafamdan senaryolar yazmaya başladım. Yakında eskiden olduğu gibi rüyalarımda adaya yolculuklar yapmaya da başlarım sanırım. Bence izlemeyenler şu sezon bitmeden izlemeye başlasınlar.

Bu arada söylemezsem çatlayacağım bugün nette arkadaşım Anıl'la konuştum. Anıl da artık bir blog yazarı. Onun blogunu da zevkle takip edeceğinizi düşünüyorum. Yazdıkları bence çok keyifli. Okuduğunuzu bilmek onu yazmak için daha da çok tetikleyecektir. Anıl'ın blogu için sadece bir TIK yeterli..Nette losttan bahsediyorduk. O biraz önyargılı davranıp diziyi izlemiyormuş burdan ona çağrı yapmak istiyorum İZLEMELİSİN! Konuşma sırasında ben Anıl'a lost ile ilgili bazı şeyler söylerken bana "lostun müritlerin olmuşsunuz siz" dedi çok güldüm valla ciddi ciddi öyle olmuşuz da haberimiz yok. Bir de böyle lost hakkında izlemem falan diyenlere de kafa tutuyorum bunun farkına vardım:) Yaşasın Lost çılgınlığı.

Bu arada google dan çok süper çizimler buldum bunlar lost çizgi film karakterleriymiş. Ben çok sevdim en çok da Kate'i. Zira kendisinden pek hazetmiyorum böyle çizmelerine sevindim:) En çok da Faraday'i seviyorum ama Sayid'den sonra Sawyer'dan önce..:)

1 yorum:

  1. Okudun mu derken yeni yazdığını farketmemiştim... Daha önce çok yaladım tükürdüğümü, bu muhafazakar yapım sayemde yine olabilir tabiki :)... Ama hem elimde dizinin olması hem de benimle seyredebilecek birilerinin olması lazım... Teşekkür ederim çok son olarak yazdıkların için : ) ... Bu keyifsiz pazartesi günü biraz tebessüm geldi yüzüme... Görüşürüz... İstanbul'dan kocaman selamlar....

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)