1 Mart 2010 Pazartesi

Cuma tatili fotolarına devam

Yeni bir aydayız artık. Aslında mart ayına özel bir yazı yazarak başlamak istiyordum ama artık gün içerisinde yeniden yazarım..Fırsat bulabilirsem..

Cuma günü Alger'e doğru yola çıktığımızda hava pek güzeldi heyecanlamıştık. Ama biraz da geç çıkmış olmanın etkisiyle hemencecik hava değişiverdi. Arkadaşlarla yemek ve sohbetten sonra Otel Aurassi'ye gittiğimizde çoktan vakit geçmiş ve akşam olmuştu. Oteli çok beğendim ben. Bu kadarını ummuyordum aslında ama oldukça güzel. Daha evvel El- Djazair oteline de gitmiştik orayı da çok beğenmiştim. Hatta oradaki Çin lokantasının yemekleri süperdi. Kıtır karides cipsleri yok  mu aahh ahh nasıl da canım istedi şimdi..


Fotoğrafları teker teker koymadım çünkü çok yer kaplayacaktı hepsini koymaya kalksam ben de kolaj yaptım. Pek net görünmedi nedense. Yine de en çok göstermek istediğim üç fotoğraf göründü. Üst ortadaki çay getirdikleri minik demlik, taze nane ile süslenmiş; altında son derece sevimli bulduğum sayıların olduğu kırmızı telefon kulübeleri, ve en altta da teras bar daki oturma gruplarının dizaynı, renkleri ve modern oluşu..Arka taraftaki metal yuvarlaklardan oluşan perdemsi şey için ise Cem Yılmaz'dan alıntı yaparak güldük "bunları yapan insan kör oldu" dedik:) Gora'dan hatırlasınız sanırım..

Bu biblolara bayıldım. Desenleri renkleri çok güzel. Fiyatlarına bakmayı ihmal etmişim güzelliklerine dalıp fakat arkadaşlarım bakmışlar epey pahalılarmış..


Şansımıza otelde resim sergisi de vardı. Sizin için iki tane savaş sahnesi çektim


Bunlar da yine Cezayir'e özgü eşyalar. Özellikle Fatma'nın elini ben çok beğeniyorum. En sağdaki. Bolluk ve bereketi simgeliyor..
Şimdilik fotoğraflarım bu kadar. Yarın kurs dönüşü yenilerini çekmeyi düşünüyorum. Umarım başarırım. Herkese sevgiler..

2 yorum:

  1. Cicim;
    valla bakma aslında çok gezemedik. geç çıktık biraz ee tabi sonrada evde sohbeti bırakamadık geç de olmuştu zaten..bir dahaki sefere daha çok gezicez..ama zaten cuma günleri çoğu yer kapalı oluyor..sen hafta içi gitsek asıl o zaman görürsün gezmeyi..talan edicez valla sokakları:)gelince de senle izmit sokaklarını ederiz artık:)öptüm

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)