1 Ağustos 2009 Cumartesi

Güzel anılara yolculuk part 1

Cezayir'deki hayatım yine kaldığı yerden devam ediyor. Geldiğimden beri yazmak istiyorum bloguma. Önceleri çanta boşalt evi düzelt yerleştir durumları olduğundan pek fırsat yaratamadım. Sonra da internetimizin azizliğine uğradım. Şimdi bakıyorum da ağustos ayının ilk yazısını yazıyorum bugün oysa aklım hala temmuzda..Arkadaşlarım hep ihmal ettin blogunu diyorlar. Blogum kızmasın bana beni okuyanlar da ihmal etmedim ama internet olmadığı için yazamadım. Evimizde de yoktu bu hafta internet. Alışmak ne kötü şey aslında şu teknolojiye. Evde net olmadığı zaman sanki yapacak bir şey olmuyor gibi geliyor. Gözüm hep modemin ışığında. Neyse bugün başardım ofisten nete girmeye. O yüzden sevinçliyim. İstediğim kadar yazabilirim..

Türkiye tatilim her zamanki gibi çok güzeldi. Zaten güzel olmaması için de bir neden yoktu. Özlediğim şeylerle yeniden beraber olmak güzel bir rüyada olmak gibiydi aynı. Zamanı güzel değerlendirmeye çaba gösterdim. Sabahları çoğunlukla erken kalktım. Güne mutlu başladım hep. Aslında zamanımın çoğunda yazlıktaydım. Öyle olması da daha iyi oldu. İzmitte sıcaktan yanıyor insan. Oysa karadenizin serin sularında can buldu yeniden bedenim. İlk zamanlarda ço soğuktu donduk resmen. Yine de inatla girdim suya. Ama sonra o şiddetli yağmurlardan sonra ılındı deli deniz. Kendini bize bıraktı. Biz de kendimizi onun kollarıda adeta.. Fazla söze gerek de yok aslında. O kadar çok fotoğrafım var ki yine hangisinden başlasam bilemiyorum ki. Seçmece olsun o zaman aralardan..Denizden yeni çıkmış balıkların, arkadaşlığın, eski günlerin ve anıların şerefine bu fotoğraflar, en kötü günümüz böyle olsun;
Sondan başladım fotolara. Burada havaalanında ailemle beklerken görüyorsunuz beni..

Ve de beeen uçak stresimi unutmak için türlü şebeklikler yaparken..

Babamın hazırladığı dürüm içindeki çiğköfteler ve de cici balığımızz çipura:)

Ve tabi akşamlarım olmazsa olmazı..Babam şekil yapmış; ısınmasın diye buz dolu bir kabın içerisinde servis yaptı rakıyı..

Sekaparkta ailecek dolaşırken zuzularımın fotolarını çekmeden de edemedim tabiki. Ben ailemizin fotoğrafçısı oldum artık.

Burda da arkadaşlarımla bir izmit gününden. Melda ve fulya..

Yine biz izmir akşamüstü ve ilkokul arkadaşlarımla buluşma. Bu arada fotoda fulya yok ama fotoğrafı çeken o :)

İkinci partta da yazlık fotoları var...herkese sevgileer

7 yorum:

  1. Canım dolu dolu bir yazı olmuş,sıcacık...Mutluluğun hep daim olsun sevdiklerinle,iyi pazarlar...

    YanıtlaSil
  2. Hosdondun canim sen

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. İnsanlar kuş misali dimi..Burada dolu dolu yaşayıp,başka bir dünyaya geçiveriyosunuz anılarla..hep güzel anılarınız olsun..sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Aylincim;
    yazımı beğenmene sevindim.Güzel dileklerin için teşekkürler canım. Öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Sergülcüm;
    hoş buldum canım. Kavuştuk yeniden..Öptüm.sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Ebruli;
    Bu sözleri ben çok kullanırım. Özellikle de türkiye'den ilk geliş zamanlarında. Bir de bakıyorum hoop diye gelivermişim taa buralara. Kıta değiştirmişim..Güzel dileklerin için teşekkürler canım. Daha böyle çook mutlu anımız olmasını diliyorum ben de. sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Canımın içi sen hep bizimle ol,hep bizimle kal.Zira seni çok ama çok seviyoruz.Ne güzeldi değilmi küçük yaz tatilimiz.Seni ve Yiğit i de yaz bitmeden inşallah yine bekleriz.Öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)