26 Ağustos 2009 Çarşamba

Güzel bir hediye


Sevgili arkadaşım Alev bana süper güzel bir ödül verdi. Çook teşekkür ediyorum ona ben. Biraz geç de olsa yazabildim. İnternetimizin olmayışı nedeniyle geç yazdım özür diliyorum ondan da. Unuttuğumu sanmasın sakın. Benim için bu ödülün anlamı başka. Daha bu ödül gelmeden evvel yabancı bir blogda görmüştüm aynısını ve iç geçirmiştim bizler de yapsak şundan ahh bana da gelse keşke diye. Zaten heyecanla beklediğimi anlamışsınızdır hemen bloguma yapıştırdım. Daha düşünmeme kalmadan bir de baktım alev bana yollamış. Başka şey isteseymişim keşke. Güzel oldu benim için. Mutlu oldum.

Bir de bu ödülü alında kendim hakkında 7 tane ilginç şey yazmalıymışım işte önce ödülümün sahipleri ve de sonra ilginçliklerim:

Bilmiyorum bu arkadaşlarım ödüllerini önceden almışlardır ama benim içimden geçenler bunlar. Yazmadan edemeyeceğim;
Sevgili Derya Kuzusu; O kadar yaratıcı ve becerikli ki bence
Sevgili Ella; bayılıyorum çizimlerime;
Sevgili Gece; süper güzel şeyler yapıyor bizi de bilgilendiriyor.
Sevgili Haydins; asla atlayamayacağım bir blog bu;
Sevgili Şekerciniz; canım arkadaşım harika şeyler yapıyor
Sevgili Primarima; çizimler ve herşey süper.
Sevgili Bayanbaykus; aramıza dönmeli artık diyorum zira süper güzel şeyler yaratıyor.

Ve şimdi de sıra kendimle ilgili 7 ilginç şey; Bilmem size ilginç gelir mi ama?

1- Kıyamama huyum vardır benim ilginç bulduğum; bir şey alırım ama kıyıp kullanamam. Evde yeni gibi duran defterler, kalemle v.s
2-Geceleri uyumadan evvel bir hayal kurmaya başlar sonra rüyamda devam ederim. Bu da tuhaf bence. Dizi film çekiyor gibi hissediyorum bazen..
3-Elma portakal soyarken kabuğunu kopartmamak için didinirim, dilek tutarım koparsa dileğim olmaz diye düşünürüm içimden
4-Bir şeyi gerçekten istemiyor ama söyleyemiyorsam yani sadece içimden geçiriyorsam çaktırmadan o istemediğim şey ne oluyor ediyor gerçekleşmiyor. Yani bir yere gitmek istemiyor ama ayıp olmasın diye söyleyemiyorsam ama gerçekten istemiyorsam bişey çıkıyor ve gerçekten gidemiyoruz gibi..
5-Su içerken şişenin dibine bakmayı seviyorum, sanki deniz gibi oluyor veya durgun bir göl. Dakikalarca sadece durup bakabilirim
6-Cansız bir nesneye bile acıyabilme duygusuna sahibim. Mesela oyuncak ayım mümü. Odada yalnız bırakınca onu döndüğümde oturur konuşuru özür dilerim. Sanki bana kırgın gibi:)
7-Her şeyi yapabilmenin yollarını ararım senelerdir bir çip taksınlar bana diye düşünürüm. Yeteneklerimi geliştirecek mesela her müzik aletini çalabilmeliyim..Hatta alf gelsin diye hala bekliyorum.

7 yorum:

  1. canım yaaa ne kadar ince bir ruhsun sen... canlı cansız herşeye merhamet etmek ne kadar güzel bir lütuf aslında...
    birde tuğbacım bende de var o elma-patates kabuğu soyarken dilek dileyip hiç kopartmamaya çalışmak... hatta küçükken o hiç kopmamış kabuğu gece yastığımızın altına koyarsak rüyamızda evleneceğimiz kişiyi görürmüşüz diye biri bişi uydurmuştu. artık her gece her gece dener olmuştuk ama sonuç fosss... bırak damadı evlilik bile görmüyordum... ödüm kopmuştu evde kalıcam diye :)

    YanıtlaSil
  2. Tuğbaaa Alf'i beklemeyi bırak canım artık :)

    Teşekkür ederim, seni mutlu ettiğime çoook sevindim canım. Öpüyorumm..

    YanıtlaSil
  3. Duygucum;
    teşekkür ediyorum canım güzel sözlerine.bazen komik bulurlar beni fazla merhametli olduğum için ama ben kendime alıştım artık seviyorum bu halimi.onca kötü şey oluyor ki dünyada ihtiyacı var bence insanların merhamete ve sevgiye.ben de senin gibiyim işte elma armut kabuğu durumlarında.yalnız evleneceğin kişiyi görme durumunu bilmiyordum.ben yastığın altına anahtar koyunca görülür dediklerini blirim yabancı bir evde ilk kez kaldığında..sen de çok alemsin heehe şekersin:)öptüm kocaman

    YanıtlaSil
  4. Alevcim;
    beni birinin artık durdurması lazımdı sen yardım ettin yeteeer artık bekleme diye..valla çocukça bir hal bu işte. ne kadar yok artık beklemiyorum desem de içimden geçiyor hala daha biliyorum:)napalım..beni mutlu ettin gerçekten.kocaman öptüm

    YanıtlaSil
  5. Dünya nın en güzel ödülü,SENİ ÇOK SEVİYORUZ.BİZZZZZZZZZZZZZ.

    YanıtlaSil
  6. Babacım sizler de benim için dünyanın en güzel ödülüsünüz.Bunu sakın unutmayın.sizim gibi anne babaya sahip olmak harika bir şey:)ben de sizi çooook ama çooook buraya yazamayacağım kadar çok seviyorum..öpüldünüzzzz zuzularr..

    YanıtlaSil
  7. Tesekkur ederim canim :)
    Gelince bende beklerim haberleselim ..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)