19 Şubat 2011 Cumartesi

İyiki Doğdun Annecim

Benim pamuk annem, duygusal annem, sevimli annem, çılgın annem, anlayışlı annem, sıcakkanlı annem, masum annem, hamarat annem............

Seni ben çok seviyorum bir taneciğim. İyiki doğurmuş seni ananeeemmmm:) Ben de iyiki senin kızın olmuşum. Maşallah benim anneme..Etrafımdaki ilişkilere ve kişilere bakıyorum da ne kadar şanslıyım onu görüyorum. İyiki varsınız zuzularım benim..

Yeni yaşın kutlu olsun. Mutlu olalım daha upuzuuun seneler hepbirlikte..Herşey gönlünce olsun, dileklerin gerçek olsun..

Sana sevgim sonsuz zuzucum, tombilim..Daha çok yazmıyorum ki nazar değmesin heehe:) Anladın sen...Muckss öpüyorum yanaklarından kocaman..

8 yorum:

  1. Canım benim anneciğinin doğum günü kutlu olsun.Hepbirlikte sağlıkla,huzurla nice mutlu seneler geçirirsiniz inşallah..Sevgilerimle Sln

    YanıtlaSil
  2. nice uzuuun yıllar sürsün bu güzel muhabbet:)

    YanıtlaSil
  3. Selincim;
    Canım çok teşekkür ederim. Annem zaten buradan görecektir yorumunu ama ben yine de kendisine ileteceğim canım..kocaman öpüyorum..

    YanıtlaSil
  4. Leyya;
    canım sana da çok teşekkürler..Amin canım daha uzun zaman sürsün inşallah:):)Öptüm.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ahh nasıl görmemişim! anneciğine benden çok selam söyle,öperim o güzel yanaklarından. Nice güzel, sağlıklı yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle, kuzum benim :)

    YanıtlaSil
  6. anneciğine nice mutlu huzurulu sağlık dolu yıllar dilerim!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  7. Ayçacım olsun canım ben anneme söyledim hatta burdan okumuştur o:) teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..öpüyorum kocaman seni:)

    YanıtlaSil
  8. Nilgüncm;
    çok teşekkürler canım sana da..valla kaç gündür yazıcam yazıcam ancak zaman oldu kusura bakmayın noolur..öpüldün kocaman:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)