25 Ekim 2008 Cumartesi

Nedir bu Yasak!

Şu anda acayip sinirliyim. Dün evimizdeyken ailelerimizle konuştuğumuzda msn de bloguma giremediklerini söylemişlerdi. Ben de teknik bir sorun vardır herhalde düzelir diye düşündüm. Çünkü ben girebiliyordum. Sonra akşam babam tekrara aradı. Blog da “Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.T.C. Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi 20.10.2008 tarih ve 2008/2761 [...] yazdığını söyledi. Yazının bu halini Craft arkadaşımdan öğrendim. Aaa resmen şok oldum yaaa.. Acayip de sinirlendim. Nedir bu şimdi? Neden engelleniyor bloglarımız. İçine tuhaf ya da ayıp yada suç teşkil edecek birşeyler mi yazmışız? Kim benim yazdıklarıma bu engel koyan? Anılarıma, hayallerime, hayatıma? Gerçekten anlayamıyorum. Gerçekten Arkadaşım Flame in dediği gibi son zamanlarda olup biten neyi anlayabiliyoruz ki..Saçmalık hem de külliyen saçmalık..Burda blogumda geçirdiğim zamanlarımın artık olmayacağını düşünmek istemiyorum. Türkiyedeki sevdiklerim arkadaşlarım ailem yazdıklarımı okuyamayacaksa ne anlamı kaldı onca yaptığım şeyin, yazıların? Burada en yakın arkadaşım benim blogum. Ve tabi blogumu sevgiyle paylaştığım arkadaşlarım. Bu durumu kınıyorum.En kısa zamanda çare bulunmasını istiyorum.
Bu arada arkadaşlarımın dediğine göre ktunnel.com adresinden okunabiliyormuş sanırım yazılar. Nasıl olduğunu pek bilmiyorum ama isterseniz deneyebilirsiniz.

2 yorum:

  1. merhaba,
    cuma günü saat 15'ten sonra blogger'a giremez olduk.
    vekil(ktunnel,vtunnel,starip vb...) siteler vasıtasıyla blogları okuyabiliyoruz.Ancak blogta yazı yazmak vb.. işlemlerimiz daha zor oldu.
    Bugünlerde geçer diyoruz.
    http://demlihayat.blogcu.com
    yeni adresim.
    Herkese geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba bir hayat dolusu;
    yeni adresinde yeni yazılarında görüşmek dileğiyle. Umarım bir an önce düzelir bu saçma durum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)