10 Mayıs 2009 Pazar

Benim annem, güzel anneeemmm

"Bu yazı anneler gününde yazıldı fakat internet olmayışı sebebiyle yayınlayamamıştım. Geç de olsa okumanızı istedim.."


Benim anneem güzel anneeem beni aaal kollarınaaa; kollarında bana ninnii ninniler söyle baaanaa...

Benim canım annem. Aradım sesini duydum kutladım da anneler gününü ama yeniden yazmak istedim buradan. Seni çooook seviyorum ben. İyiki annemsin benim. Keşke şimdi yanyana olsaydık gucuk gucuk sarılsaydık seninlee..Her geçen gün seni daha iyi anlıyorum, nasıl da baktın bana büyüttün beni. Hep yanımda oldun hep kocaman sevdin beni. Hayatımda her zaman senin varlığın, yaşadığımız anılar mutlu edecek beni. Sana söylemek istediğim o kadar çok şey var ki. Şimdi sen bunları okurken kesin ağlıyorsundur, bende yazarken duygulandım ağladım biraz. Ama mutluluktan, uzak olsak da kalplerimiz hep yanyana olduğundan, hep birbirimizi düşündüğümüzden. Canım zuzucum benim. O kadar çok şey var ki aklımda şimdi sırayla geçip duruyor görüntüler. Doğum günlerim, okul zamanlarım, seninle gezip dolaşmalarımız, sarılışlarımız, gülüşmelerimiz, komik hallerimiz ve daha bir sürüü.. Bir tek sen anlarsın benim lodos deyişlerimi, aramızdaki şifreleri. Güzel annem benim. Huysuzluklarımda, suratsızlıklarımda, sinir zamanlarımda bana hep katlandın ve ben senin sayende çook ama çok şey öğrendim. Bazen kendime bakıyorum ve seviniyorum bende aynı sen gibiyim diye. Sana benzemek beni mutlu ediyor. Kokunu, yumuş yumuş ısırdığım kollarını, gülme krizlerini, yemeklerini, birlikte kahve içişlerimizi, dedikodularımızı çok özlüyorum. Herşeyin en güzelini sen yapıyorsun; sen biliyorsun bence sen. Yakında yine kavuşacağız ne güzel. Sen hep kocaman kalpli bir insandın, her zaman değerli. Sen benim için daima en kıymetli olacaksın. Sen ve babam da tabiki. Canım babam. Bir bakışınız bile her zaman çok fazla şey ifade ediyor benim için. Daha nice güzel günlere birlikte. Her zaman, her an, her dakika, her gün ve sene de sizi ben yine çok seviyor olacağım. İyiki ailemsiniz iyiki herşeyimsiniz. Siz olduğunuz zaman gerçekten bana hiçbirşey olmazzzz!!!

5 yorum:

  1. ANNE işte herşeye rağmen dibimizde..Allah sizi ayırmasın...

    YanıtlaSil
  2. nekadar uzak olsak aylarca görmesekte sanki hep yan yanayız bir aradayız rabbim bizleri onsuz bırakmasın.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Gündüz68;
    aynen dediğin gibi her an her şeyde yanımda benim güzel annem ve ben böyle olduğu için çok seviniyorum çok da şanslı hissediyorum.Allah ayırmasın evet..

    Sevgili Karamel Mutfak;
    Kalplerimiz bir atıyor annelerimizle.ne kadar uzak olsak da onlarla geçiyor her günümüz.iki gün konuşmasak olmuyor zaten..Her anımıza yanımızda olmaya devam etsinler hep:)

    YanıtlaSil
  4. Bende geç te olsa annenin anneler gününü kutluyorum canım..

    YanıtlaSil
  5. Alevcim;
    çok tatlısın canım. anneme ileteceğim hemen..mutlu kal..sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)