13 Nisan 2008 Pazar

Takılarım

Üniversiteden beri takı yapıyorum. Arkadaşım Pınar sayesinde takı olayına girdim. Ankarada kocaman boncukçulardan oluşan bir han keşfettikten sonra da iyice haşır neşir olduk boncuklarla: Suluhan. Tanrım böyle bir yer olamaz demiştim. Rengarenk, desen desen, irili ufaklı milyonlarca boncuk. Hele o boncuk yığınlarının içine elini sokmak yaramazca, süper bir duygu. İzmite döndükten sonra da devam ettim takı yapmaya. Tabi ilk zamanlar hep aynı modeller yapardım. Gerçi çok geliştiremedik kendimi ama yine de güzel şeyler yapabiliyorum. Ve kıyamıyorum da satmaya yaptıklarımı. Birkaç kez sattım ama sonra bunu satmayayım başka bir tane yaparım derken baktım ki bu işi yapamayacağım. Boncuklarımın hepsi bana kalsın istiyorum. Cezayir e gelirken de evvelden kocaman bir koli yolladım buraya. İçinde kitaplarım ve boncuklarım olan. Tabi yetmedi burda boncuklar. Yeniden gittiğimizde alıp getirdim yanımda. Bu sıralar kitap okumaktan takı yapmaya fırsat bulamıyorum. Ama blogunu severek takip ettiğim bir arkadaşım sayesinde -haydins.blogspot.com-yeniden bişeyler yapmaya başladım. İşte burda ve izmitte yaptığım takılardan bir kaç örnek..




4 yorum:

  1. Hepsi cok zevkli canim..guzel gunlerde tak hepsini..

    YanıtlaSil
  2. haydinsten gördüm blog keşfine çıktım ben de ve de takı görünce sayfalarını incelemeden hemen bir yorum yazmam farz oldu dedim.. takı benim de hobim .yaptıkların çok güzel eline sağlık. kıyafete uygun el emeği yaptığın takıların takması daha bir keyifli.. sevgiler tuğba.www.izsurucu.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Serpilcim;
    Beğendiğine sevindim yaptıklarımı. Bu sıralar boncuklarım az kaldı pek bişey yapamıyorum. Türkiyeye gitmeyi bekliyorum. O zaman daha güzel boncuklar alıp değişik şeyler yapabilicem.:)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar Jemand;
    bana yazdıklarını okuduktan sonra senin siteni inceledim hemen.Çok güzeller gerçekten yaptığın takıların hepsi.Ben de bir müddettir ara verdim boncuk azlığından ama yakında tekrar başlayacağım.Yine görüşmek üzere.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)