31 Aralık 2013 Salı

Herkese Mutlu Yıllar :)


Benim hiçbir zaman öyle çok büyük dileklerim olmadı. Sağlık ve huzur diliyorum en çok gelecek olan yıldan ve artık bizi sevdiklerimizle kavuşturmasını diliyorum. Ailem ve etrafımdaki sevdiğim tüm insanlar için güzel şeyler olmasını diliyorum. Güzel şeyler sihir gibidir ne de olsa. Rengârenk çiçeklerle bezenmiş bir ev, sanat dolu koridorlar, mis gibi kurabiye kokan mutfaklar, her daim sevilmeye hazır yumuşacık patili kediciklerdir sihrin gerçek hayattaki yansımalarıdır.


Mutlu fikirler, tertemiz kalpler ve iyilik dolu umutlar oldukça hayatımız güzelleşecektir.

Yeter ki isteyelim. İstenildiğinde elde edilemeyecek bir şey yoktur.

Her gün iyi ki yaşıyorum diyebilmeli insan.

Mutlu senelerimiz olsun!




6 yorum:

  1. Güzel dileklerine katılıyorum .
    Mutlu yıllar .

    YanıtlaSil
  2. 2014te de oralarda olacağını bilmek güzel... postakutumda, yer yer izmir'de, telefonun diğer ucunda, internetin başında... orada işte... :)

    YanıtlaSil
  3. Dileklerinin gerçekleşmesini gönülden istiyorum.
    Hepimiz için, ülkemiz için huzur dolu bir yıl olsun...
    Bu arada kartını geç gönderdim, o yüzden eline geçmediyse üzülme. (araya Hamburg seyahati girdi, öncesinde de gönderemedim, kusura bakma:))
    Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  4. Zeynep;
    Çok teşekkürler. Mutlu yıllar sana da:)

    YanıtlaSil
  5. Saçaklı;
    Ben de senin orada olduğunu bildiğim için mutlu oluyorum. orada da olsan aslında hep yanımdasın ne mutlu bana. Aynı duyguları paylaşmak çok güzel. Öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  6. Semi M. eller,
    Sana katılıyorum mutlu bir yıl olsun insanlarımız ülkemiz ve bizler için. Henüz elime geçmedi ama olsun heyecanla ulaşmasını bekliyorum. Umarım benimki de yakında ulaşır. Kusura bakmak ne demek gönderdin ya ne mutlu bana. tekrarda iyi yıllar. Çok sevgiler selamlar:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)